Đavole poterao maler, Arsenal vodi nakon velikog kiksa De Hee! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Mar.2019, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Đavole" poterao maler, Arsenal vodi nakon velikog kiksa De Hee! (video)

Junajted pogađao i prečku i stativu, ali ne vredi...

Na poluvremenu derbija 30. kola engleske Premijer lige, Arsenal vodi na domaćem terenu protiv Mančester junajteda sa 1:0.

Imali su domaći terensku inicijativu tokom prvih 45 minuta, ali su "Crveni đavoli" bili ti koji su prvi pripretili preko Lukakua koji je u devetom minutu pogodio prečku.

Kazna za promašaj stigla je u tri minuta kasnije kada je Granit Džaka pogodio sa distance uz veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pomoć De Hee koji je pogrešno procenio putanju lopte.

Ređali su se napadi dva tima, izjednačenje je mogao da donese Fred koji je pogodio stativu, a potom je i Remzi koji je u kaznenom prostoru šutirao preko gola.

Pripretio je i Rašford koji nije bio precizan, a još jednu veliku priliku propustio je Lukaku čiji je udarac odbranio sjajni Leno.

Ekipa Ole Gunara Solskjera krenula je da igra sve ofanzivnije, pa nema dileme da ćemo videti veoma zanimljivo drugo poluvreme na Emirejtsu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velika greška De Hee, Arsenal kaznio promašaje Lukakua

Izvor: RTS, 10.Mar.2019

Fudbaleri Arsenala savladali su Mančester junajted rezultatom 2:0 u velikom derbiju 30. kola engleske Premijer lige. Arsenal je za razliku od protivničkog tima koristio svoje prilike, a duel je obeležila i greška golmana Davida de Hee prilikom prvog pogotka. ...

Nastavak na RTS...

Solskjer: Nije bio penal, nije De Heina greška, Džaka je Brazilac

Izvor: MozzartSport.com, 10.Mar.2019

Došao je i kraj niza nepobedivosti Ole Gunara Solskjera na klupi Mančester Junajteda u Premijer ligi, ali mladi stručnjak nije bio nešto posebno uznemiren. Arsenal je postao prvi tim koji je uzeo Solskjeru meru u Premijer ligi otkako je Norvežanin nasledio Murinja i napravio veliki korak u borbi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.