ĐUKIĆ: Došli da damo gol, nismo uspeli i to je to

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2018, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐUKIĆ: Došli da damo gol, nismo uspeli i to je to

U revanšu je bilo 2:0 za Čehe.

Fudbaleri Partizana su završili takmičenje u Ligi Evrope. Od crno-belih sa ukupnih 3:1 bolja je bila ekipa Viktorije Plzenj, koja dalje ide potpuno zasluženo. U revanšu, na svom terenu češki tim je bio mnogo bolji od protivnika čiji je trener Miroslav Đukić imao objašnjenje za konačan ishod dvomeča.

LIGA EVROPE: Kraj za BEZIDEJNI Partizan (FOTO)

KAD JE TEŠKO - BANE! Ivanović na SVOJ ROĐENDAN strelac za Zenit (VIDEO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ostaje nam da žalimo što nismo pobedili u Beogradu. Došli smo ovde da postignemo gol, nismo uspeli i to je to. Ne mogu ništa da zamerim svojim igračima, ovo su evropske utakmice, izgarali smo svih 180 minuta i moram na tome da im čestitam. Postoji protivnik koji je isto tako dobar, čvrst i tvrd. Glavni razlog je što nismo postigli gol i zato ne idemo dalje. Pokušavali smo, ali nismo uspeli - objasnio je Đukić u izjavi za TV Arena sport.

Ovakva izjava se sigurno neće svideti navijačima, a šta su pisali po društvenim mrežama, pročitajte OVDE.

Već u nedelju, crno-beli će odmeriti snage sa Zemunom, u Superligi Srbije.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.