Izvor: Blic, 15.Maj.2024, 12:20

"Ovo je dug mojoj Najboljoj Drugarici": Jelica Greganović ispunila veliku želju Gorice Nešović, stigao nastavak njihovog bestselera

Kada su 2009. godine izdale knjigu "Priči nikad kraja", Gorica Nešović i Jelica Greganović su to uradile za "svoju dušu". Nisu ni mogle da pretpostave da će se toliko ljudi poistovetiti sa njihovim svakodnevnim problemima i razumeti sva ta sitna i krupna zapažanja koje su dve novinarke, a prvenstveno bliske drugarice, podelile sa svetom. Već tada je Gorica rekla Jelici da treba da napišu novu knjigu, i to su planirale dugo, sve dok Gorica nije nenadano, nenajavljeno i prerano otišla 2022. godine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.