ĐOKOVIĆI NA OSTRVU: Pogledajte gde je Novak sa porodicom otputovao na odmor (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 08:38

ĐOKOVIĆI NA OSTRVU: Pogledajte gde je Novak sa porodicom otputovao na odmor (FOTO)

Zasluženo, nema šta...

Novak Đoković osvojio je istorijsku 23. grend slem titulu. U finalu Rolan Garosa savladao je Kaspera Ruda sa 3:0 u setovima i tako prestigao Rafaela Nadala po broju trofeja sa četiri najveća turnira. Posle svega toga najavio je da će uzeti nekoliko dana odmora, a sada je otkriveno i gde je otišao sa svojom porodicom. Razotkrile su ga fotke na društvenim mrežama.

Najveći teniser ikada je sa najbližima otputovao na ostrvo San Migel. U >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pitanju je ostrvo koje se nalazi u Portugalu, na oko 1.500 metara od Lisabona. U sklopu Azorskih ostrva i to je jedno od devet glavnih ostrva tamo. Ujedno i najveće po površini na Azorima

Novak Djokovic is celebrating his #23 Grand Slam title in the amazing Island of São Miguel, Açores, in Portugal.

via @joaonunogoncalo https://t.co/vi2Id5hWbq pic.twitter.com/TOX15Nv5w2

— José Morgado (@josemorgado) June 13, 2023

Ima površinu od 760 kvadratnih kilometara i populaciju oko 140.000 ljudi. Neće imati Novak mnogo vremena za odmor tamo, pošto se bliž Vimbldon (od 3. do 16. jula). Doduše, na konferenciji za medije u Francuskoj je Đoković najavio i da će od turnira na travi igrati samo na grend slemu, što znači da će pre svega toga "napuniti baterije" sa suprugom Jelenom i decom Stefanom i Tarom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Katarina Lazović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.