ĐOKOVIĆ JE MAŠINA: Novak UNIŠTIO Čileanca! Za manje od dva sata Srbin u ČETVRTFINALU Vimbldona

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2021, 16:43

ĐOKOVIĆ JE MAŠINA: Novak UNIŠTIO Čileanca! Za manje od dva sata Srbin u ČETVRTFINALU Vimbldona

Fenomenalna igra najboljeg tenisera sveta.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nastavlja pohod ka šestoj tituli na Vimbldonu, jer je u meču osmine finala rutinskom igrom savladao Čileanca Kristijana Garina rezultatom 3:0 (po setovima 6:2, 6:4, 6:2).

Brazil je prilično lako stigao do polufinala Kopa Amerika, gde večeras (00.30) u Rio de Žaneiru igru s Peruom i apsolutni je favorit - kvota na keca je 1,25, a na kombinazziju 1&3+ 1,80. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Brazil - Peru.

Furioznom igrom Nole je otvorio prvi set i za samo 36 minuta preslišao 20. igrača sveta, napravivši dva brejka.

Već na početku duela, Đoković je oduzeo servis rivalu, da bi zatim i u petom gemu učinio isto, što mu je donelo ubedljivih 4:1. Do kraja ovog perioda, srpski as je rutinski odradio posao i na kraju slavio sa 6:2.

Nešto jači otpor pružio je Garin u drugom setu. Mučio je Čileanac Novaka do devetog gema, iako je Srbin imao priliku da mnogo ranije „prelomi“ situaciju na svoju stranu. Imao je Đoković pet brejk prilika, samo u sedmom poenu tri puta šansu da oduzme servis Kristijanu, međutim, 25-godišnji Južnoamerikanac je odoleo svim napadima srpskog asa.

Popustio je, ipak, kod rezultata 4:4. Prethodno je Nole sa nulom osvojio poen na svoj servis. Usledio je trenutak odluke, posle 0:14 poentirao četiri puta zaredom i poveo sa 5:4, a potom odservirao za 2:0 u setovima.

Takav rasplet poremetio je Garina, što je Đoković iskoristio i odmah na startu trećeg seta stigao do brejka, a u petom gemu napravio još jedan za nedostižnih 5:1. Ostatak je predstavljao rutinsko odrađivanje posla, pa je prvi reket sveta u fenomenalnom izdanju nastavio pohod ka šestom peharu na Vimbldonu.

Za plasman u polufinale, Novak Đoković će igrati protiv boljeg iz meča Andrej Rubljev (Rusija) – Marton Fučovič (Mađarska), u kome peti set odlučuje o pobedniku ovog duela.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRORADILI DUHOVI PROŠLOSTI: Novak lopticom pravo u glavu, Garin postavio reket - nije znao šta ga je snašlo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2021

Srpski as nezaustavljiv...Novak Đoković je bez većih napora nadigrao Kristijana Garina u osmini finala Vimbldona...Brazil je prilično lako stigao do polufinala Kopa Amerika, gde večeras (00.30) u Rio de Žaneiru igru s Peruom i apsolutni je favorit - kvota na keca je 1,25, a na kombinazziju 1&3+...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

NOVAK IMA LEPTIRIĆE U STOMAKU: Kako turnir odmiče sve sam opušteniji

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2021

Srbin nastavlja da dominira...Najbolji teniser sveta Novak Đoković nastavlja pohod ka šestoj tituli na Vimbldonu, jer je u meču osmine finala rutinskom igrom savladao Čileanca Kristijana Garina rezultatom 3:0 (po setovima 6:2, 6:4, 6:2)...Srbin je nakon meča na Centralnom terenu izneo svoje utiske...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Đoković: GOAT? Ne dozvoljavam sebi da razmišljam previše o tome

Izvor: N1 televizija, 05.Jul.2021

Prvi teniser sveta Novak Đovović izjavio je da ne razmišlja previše o zvanju najboljeg svih vremena, jer ne želi da gubi fokus sa onoga što je u ovom trenutku najbitnije, a to su mečevi na Vimbldonu.

Nastavak na N1 televizija...

POSTOJE DVA NOVAKA: On je kao ulični borac! Može da napiše knjigu kako se bori do kraja

Izvor: Kurir, 06.Jul.2021, 16:02

Najmlađi šampion u istoriji Vimbldona Boris Beker zadovoljan je kako najbolji teniser sveta Novak Đoković do sada igra na Vimbldonu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.