Direktorka Sanderlenda napustila klub zbog Džonsona

Izvor: Sportske.net, 08.Mar.2016, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktorka Sanderlenda napustila klub zbog Džonsona

Izvršna direktorka Sanderlenda Margaret Birn napustila je danas tu funkciju zato što je fudbaler tog kluba Adam Džonson igrao i pošto je priveden zbog zavođenja maloletnice.

Džonson se suočava sa mogućom zatvorskom kaznom od 10 godina pošto je proglašen krivim za seksualnu aktivnost sa 15-godišnjom devojčicom.

Sanderlend je bio kritikovan u britanskoj javnosti jer je dozvoljavao Džonsonu da igra posle hapšenja, a Birnova je rekla da je takva odluka "ozbiljna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << greška", dok se klub izvinio zbog toga.

"Bila sam zapanjena kada je priznao krivicu. Napravili smo ozbiljnu grešku kada smo mu dozvolili da igra i prihvatam punu odgovornost", navela je Birnova u saopštenju dostavljenom britanskim medijima.

Sanderlend je u martu prošle godine suspendovao Džonsona, ali je ta kazna trajala samo 16 dana.

Džonson je otpušten na dan suđenja prošlog meseca, kada je priznao delove optužnice. Presuda će biti donešena tokom meseca.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

U SANDERLENDU SKANDAL ZA SKANDALOM: Zbog Džonsona direktorka napustila klub

Izvor: HotSport.rs, 08.Mar.2016

Događaj koji je iz korena potresao engleski fudbal ne odaje utisak skorijeg primirenja.. . Fudbaler Sandelenda, koji je sakupio 12 nastupa za reprezentaciju Engleske, uhapšen je 2. marta 2015. godine zbog optužbi da je obljubio 15-godišnju devojčicu.. To upravu Sanderlenda nije sprečilo da stane...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.