Dimitrov deklasirao Gofana za polufinale

Izvor: B92, 15.Nov.2017, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dimitrov deklasirao Gofana za polufinale

Bugarski teniser Grigor Dimitrov deklasirao je Davida Gofana u dva seta 6:0, 6:2 u drugom kolu Završnog mastersa sezone u Londonu.

Dimitrov je sa nešto više od sat vremena savladao Belgijanca koji je odigrao jedan od najlošijih mečeva u karijeri.

Bugarin jeste imao dvostruko više vinera, ali su ključni faktor Gofanovog debakla bile neiznuđene greške, napravio ih je 24, trostruko više od rivala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Doduše, Belgijanac je imao problema sa kolenom, pa je pitanje da li će i on da se povuče sa turnira poput Rafaela Nadala.

Bugarin je sa dve pobede u Grupi A obezbedio plasman u polufinale sa prvog mesta, pa će za vikend da igra sa boljim iz duela između Aleksandra Zvereva i Džeka Soka, koji će se u međusobnom susretu boriti za drugo mesto u Grupi B, koju je već osvojio Rodžer Federer.

Karenjo-Busta je došao na turnir kao zamena za povređenog Nadala posle prvog kola, a u prvom nastupu igraće u sredu uveče protiv Dominika Tima od 21:10 časova.

Ukoliko pobedi Španca, Tim se se u petak sa Gofanom boriti za polufinale, ukoliko se i Belgijanac ne povuče sa turnira.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dimitrov pobedio Gofana

Izvor: Beta, 15.Nov.2017

Bugarski teniser Grigor Dimitrov pobedio je danas Belgijanca Davida Gofana u dva seta na završnom masters turniru u Londonu i došao na korak od plasmana u polufinale.Bugarin je do šeste pobede u njihovom sedmom duelu došao rezultatom 6:0 i 6:2 za samo 73 minuta igre u drugom kolu Grupe "Pit Sampras".Dimitrov...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.