Dileme više nema: Luka Jović ostaje igrač Real Madrida, bar, još pet sezona i klub na njega računa

Izvor: Večernje novosti, 13.Apr.2020, 11:06

Dileme više nema: Luka Jović ostaje igrač Real Madrida, bar, još pet sezona i klub na njega računa

On nije učinio ništa bez znanja Real Madrida. Napravila se planina od zrna peska, prenosi španski "As" Nikakvog spora nema, na slučaj Luke Jovića stavljena je tačka. Mladi srpski internacionalac je igrač Real Madrida i biće sigurno do 2025. godine, objavio je španski "As" vesti iz kluba sa "Santijago Bernabeua". Trener Zinedin Zidan i cela uprava kluba odlučili su da Luka Jović bude deo sportskog projekta "kraljevskog kluba". "Luka je u savršenoj dobi da raste kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << fudbaler i kao osoba. Potpisao je ugovor do 2025. i mi računamo na njega. On nije učinio ništa bez znanja Real Madrida, a lokalna policija njegove zemlje je obaveštena o njegovom dolasku. Napravila se planina od zrna peska. Prva godina nikome nije laka zbog adaptacije u novoj sredini, naročito zbog jezika i kulture. Mi znamo kakvi su njegovi potencijali i u klubu niko ne sumnja u njegove mogućnosti", rečeno je u Real Madridu, a prenose španski mediji. Jović je potpisao ugovor sa Real Madridom 2. jula 2019. godine za sumu od 60 miliona evra. Do sada je dao samo dva gola (Osasuni i Leganisu), nije se mnogo proslavio na terenu pa se i novac uložen u njega čini preteranim... Međutim, istina je da je mladi Srbin odigrao samo jednu celu utakmicu - protiv Granade davnog 25. septembra. Cena mu na "Transfermarketu" jeste pala na 32 miliona, ali u Madridu insistiraju na novoj šansi i poverenju: "Možete na prstima jedne ruke nabrojite igrače koji su u uzrastu od 21 ili 22 godine izgledali kao da čvrsto stoje na nogama i koji su sa 25 bili u prvih deset na svetu. Pojave se s vremena na vreme, ali više je onih koji postepeno odrastaju", poručuju iz kluba.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Dileme više nema: Luka Jović ostaje igrač Real Madrida

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Apr.2020

Nikakvog spora nema, na slučaj Luke Jovića stavljena je tačka. Mladi srpski internacionalac je igrač Real Madrida i biće sigurno do 2025. godine, objavio je španski "As" vijesti iz kluba sa "Santijago Bernabeua".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.