Fudbal

Dileme više nema: Luka Jović ostaje igrač Real Madrida

Dileme više nema: Luka Jović ostaje igrač Real Madrida
Foto: Tanjug/AP | Dileme više nema: Luka Jović ostaje igrač Real Madrida

Nikakvog spora nema, na slučaj Luke Jovića stavljena je tačka. Mladi srpski internacionalac je igrač Real Madrida i biće sigurno do 2025. godine, objavio je španski "As" vijesti iz kluba sa "Santijago Bernabeua".

Trener Zinedin Zidan i cijela uprava kluba odlučili su da Luka Jović bude dio sportskog projekta "kraljevskog kluba".

"Luka je u savršenoj dobi da raste kao fudbaler i kao osoba. Potpisao je ugovor do 2025. i mi računamo na njega. On nije učinio ništa bez znanja Real Madrida, a lokalna policija njegove zemlje je obaviještena o njegovom dolasku. Napravila se planina od zrna pijeska. Prva godina nikome nije laka zbog adaptacije u novoj sredini, naročito zbog jezika i kulture. Mi znamo kakvi su njegovi potencijali i u klubu niko ne sumnja u njegove mogućnosti", rečeno je u Real Madridu, a prenose španski mediji.

Jović je potpisao ugovor s Real Madridom 2. jula 2019. godine za sumu od 60 miliona evra. Do sada je dao samo dva gola (Osasuni i Leganisu), nije se mnogo proslavio na terenu pa se i novac uložen u njega čini pretjeranim...

Međutim, istina je da je mladi Srbin odigrao samo jednu cijelu utakmicu - protiv Granade davnog 25. septembra. Cijena mu na "Transfermarketu" jeste pala na 32 miliona, ali u Madridu insistiraju na novoj šansi i povjerenju:

"Možete na prstima jedne ruke nabrojite igrače koji su u uzrastu od 21 ili 22 godine izgledali kao da čvrsto stoje na nogama i koji su sa 25 bili u prvih deset na svijetu. Pojave se s vremena na vrijeme, ali više je onih koji postepeno odrastaju", poručuju iz kluba.

(Novosti.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije