Dijamantov debi iz snova! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2015, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dijamantov" debi iz snova! (video)

Prvo pa muško: samo četiri minuta igre u dresu Rome bilo je potrebno Edinu Džeku da postigne prvenac!

'Đalorosi' imaju generalnu probu za početak sezone protiv Sevilje na rimskom 'Olimpiku', poveli su preko napadača koji je pre par dana stigao iz Mančester Sitija na pozajmicu.

Maikon je proigrao Džeka, a reprezentativac Bosne i Hercegovine poslao bombu pord prečku golmana Andalužana Rika.

Erupcija oduševljena na 'Olimpiku, pogledajte Dijamantov' >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvenac i iz drugog ugla, na ovom snimku možete videti i oduševljenje kapitena 'Vučice' Frnačeska Totija koji je ostao na klupi za rezreve.

Ben arrivato #dzeko #asroma http://t.co/xbVxhapY1k

— eluney_s (@eluney_s) August 14, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Roma i Sevilja odigrale spektakularan meč! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2015

'Vatromet' golova viđen je na sparing utakmici na rimskom 'Olimpiku' između vicešampiona Italije i osvajača Lige Evrope...'Vučica' je fantastično otvorila meč, Edinu Džeku je trebalo manje od četiri minuta igre u dresu novog kluba da postigne prvenac u maniru rasnog golgetera...Već u 8. minutu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.