Roma i Sevilja odigrale spektakularan meč! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2015, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma i Sevilja odigrale spektakularan meč! (video)

'Vatromet' golova viđen je na sparing utakmici na rimskom 'Olimpiku' između vicešampiona Italije i osvajača Lige Evrope.

'Vučica' je fantastično otvorila meč, Edinu Džeku je trebalo manje od četiri minuta igre u dresu novog kluba da postigne prvenac u maniru rasnog golgetera.

Već u 8. minutu je 2:0, strelac je bio Vasilis Torosidis, reprezentativac Grčke je veoma precizno tukao po zemlji sa distance iz solo-prodora.

U samom finišu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvog poluvremena, Roma je overila 'poker'.

Džeko je još jednom pogodio mrežu Rika krunisavši tako prelepu akiciju koji su iskreirali Salah, Pjanić i Maikon, a do odlaska na odmor upisao se i Rađa Naingolan na asitenciju 'Dijamanta' sa desnog boka.

Posle desetak minuta igre u nastavku pukla je 'petarada', Mohamed Salah je pobegao čuvarima po desnom krilu, iskoristio odličan dubinski pas Maikona i u stilu Peđe Mijatovića zakucao loptu u bliži ugao gola rivala. Egipćanin je kao i dvostruki strelac Džeko demonstrirao da će biti ogromno pojačanje Rome.

Nešto 'jače' po isteku sata igre na semaforu stoji 6:0, kapiten Frančesko Toti je bio je precizan sa penala tek što je ušao u igru.

Sevilja je spasila čast u poslednjih 20 minuta, Andalužani su, slično kao na utakmici Superkupa Evrope kada su u finišu meča u Tbilisiju protiv Barselone postigli tri gola, večeras čak četiri puta tresli mrežu Morgana De Sanktisa.

'Romanistima' je usled veoma viskog vođstva opala koncentracija u finišu, strelci za goste iz Andaluzije su bili (redom) Denis Suarez, Huan Antonio Rejes, Koke pa ponovo Denis Suarez za konačnih i neverovatnih - 6:4.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Neka nova Roma: Džeko impresionirao na debiju, osvajač Lige Evrope pao sa 6:4 /VIDEO/

Izvor: Blic, 15.Avg.2015, 00:37

Fudbaleri Rome savladali su Sevilju sa čak 6:4 u generalnoj probi oba tima pred početak prvenstva, a susret je definitivno obeležio novi napadač "vučice" Edin Džeko...Najzvučnije pojačanje italijanskog viceprvaka zablistalo je na debiju na "Olimpiku" i već u prvom poluvremenu je dva puta zatresao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.