Digla se bura zbog jednog slavnog imena na spisku selektora Hrvatske Dalića

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 23:10

Digla se bura zbog jednog slavnog imena na spisku selektora Hrvatske Dalića

Različiti komentari.

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić objavio je spisak igrača za turnir "W kup" u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Među 25 pozvanih igrača nalazi se i Ivan Perišić, fudbaler Hajduka, koji mesecima nije igrao zbog povrede.

- Perišić je u poslednjoj fazi oporavka, ali nezavisno od toga hoće li moći da igra bitno je da kao zamenik kapitena i jedan od lidera ekipe bude deo ovog okupljanja, koje vidimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao priliku za tim-bilding – objasnio je Dalić.

Ova Dalićeva odluka donela je različite komentare. Bilo je mišljenja da je šansu trebalo da dobije neki mladi igrač umesto iskusnog krilnog fudbalera koji se nije oporavio od povrede.

Hrvatska će u polufinalu turnira odmeriti snage sa Tunisom 22. marta, dok drugi polufinalni par čine Egipat i Novi Zeland.

Na Dalićevom spisku se nalaze sledeći fudbaleri - Golmani: Dominik Livaković, Ivica Ivušić, Dominik Kotarski i Nediljko Labrović. Odbrana: Domagoj Vida, Josip Juranović, Joško Gvardiol, Borna Sosa, Josip Stanišić, Josip Šutalo, Martin Erlić i Marin Pongračić. Vezni red: Luka Modrić, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović, Mario Pašalić, Nikola Vlašić, Lovro Majer, Luka Ivanušec i Martin Baturina. Napad: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Bruno Petković, Marko Pjaca i Ante Budimir.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.