Di Mateo priznao: Želimo Nastasića, ali nismo jedini

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jan.2015, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Di Mateo priznao: Želimo Nastasića, ali nismo jedini

„On je interesantan igrač, veoma talentovan i uprkos godinama veoma iskusan“, rekao je trener Šalkea

Italija, Engleska pa Nemačka, tako će najverovatnije izgledati razvojni put Matije Nastasića pošto je srpski defanzivac prethodnih dana dovođen u vezu sa Šalkeom, a sada je i potvrđeno da tamo gde je bilo dima ima i vatre.

Trener Rudara Roberto di Mateo je priznao da jedan od najboljih nemačkih timova želi da upotpuni zadnju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << liniju dovođenjem srpskog defanzivca, samo što Italijan veruje da to neće biti tako lako zbog konkurencije.

„Da, želimo Nastasića, ali nismo jedini. On je interesantan igrač, veoma talentovan i uprkos malom broju godina veoma iskusan, ali je i dalje igrač Mančester Sitija“, rekao je Di Mateo.

Nastasić je ove sezone u nemilosti Manuela Pelegrinija te je skoro izvesno da će konačno promeniti sredinu ovog prelaznog roka.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Di Mateo priznao: Želimo Nastasića, ali nismo jedini

Izvor: Press, 05.Jan.2015

„On je interesantan igrač, veoma talentovan i uprkos godinama veoma iskusan“, rekao je trener Šalkea . Italija, Engleska pa Nemačka, tako će najverovatnije izgledati razvojni put Matije Nastasića pošto je srpski defanzivac...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.