Di Marija smijenio Mesija

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Dec.2014, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Di Marija smijenio Mesija

BUENOS AJRES - Fudbalski reprezentativac Argentine i igrač Mančester Junajted Anhel Di Marija izabran je za najboljeg fudbalera svoje zemlje i tako okočao sedmogodišnju dominaciju reprezentativnog kolege i zvijezde Barselone Lionela Mesija, prenosi Anadolu Agency (AA).

Argentinski mediji javljaju da je Di Marija izabran za najboljeg fudbalera Argentine >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u 2014. Ovu nagradu je prethodnih sedam godina za redom dobijao kapiten argentinske reprezentacije Mesi.

Za najboljeg fudbalera argentinske lige izabran je Lukas Prato, igrač Velez Sarsfilda.

Di Marija je do kraja prošle sezone igrao u timu Reala iz Madrida, sa kojim je prošle godine osvojio titule Lige prvaka i Kupa kralja u Španiji, a u dresu reprezentacije je pobrao i simpatije dobrim nastupima na Mundijalu u Brazilu. Početkom sezone je za 75 miliona evra prešao u tim Mančester Junajteda.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesi nije više ni na tronu svoje zemlje: Di Marija igrač godine u Argentini!

Izvor: Blic, 18.Dec.2014

Fudbaler Mančester junajteda Anhel Di Marija izabran je od strane sportskih novinara za najboljeg igrača godine u Argentini što je prvi put posle 2006. godine da neko drugi dobije nagradu, a da se ne zove Lionel Mesi...Di Marija je za 60 miliona funti došao na "Old Traford" prošlog leta, a dodeljena...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.