Di Marija: Prošli poraz od Barse nije merilo, možemo da osvojimo Kup kralja

Izvor: Blic, 14.Apr.2014, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Di Marija: Prošli poraz od Barse nije merilo, možemo da osvojimo Kup kralja

Fudbaler Real Madrida Anhel di Marija rekao je da veruje u pobedu svog tima u finalu Kupa kralja protiv Barselone, u sredu od 21.30.

"Finale Kupa je nešto posebno, kao i svako drugo finale. To ne može da se poredi sa utakmicama u šampionatu ili Ligi šampiona. Jesmo izgubili od Barselone u šampionatu, ali to nije nikakvo merilo. Daćemo maksimum na terenu i verujem da ćemo pobediti", rekao je Di Marija za klupski sajt.

Fudbaleri Real Madrida igraće u sredu finalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << utakmicu Kupa kralja protiv Barselone, od koje su poraženi u njihovom poslednjem međusobnom duelu sa 4:3.

"Bilo je mnogo uspona i padova. U šampionatu smo bili loši na startu, pa smo došli na vrh tabele. Mislim da smo sada na dobrom putu. Prošli smo u polufinale Lige šampiona, borimo se za titulu prvaka Španije, igramo finale Kupa", rekao je Di Marija i dodao da su svi fudbaleri "kraljevskog" kluba veoma motivisani i da pružaju maksimum.

"Svi igrači pokazuju da žele da budu tu, bore se da budu u prvom timu. Svi žele da igraju u finalu Kupa, Ligi šampiona... i mislim da je to sjajna stvar za ekipu", rekao je Di Marija.

Real Madrid je trenutno drugi u Primeri sa 79 bodova, tri manje od vodećeg Atletika.

"Kraljevići" su se takođe plasirali u polufinale Lige šampiona gde će se sastati sa Bajernom iz Minhena. Prva utakmica između ove dve ekipe igraće se 23. aprila na "Santijago Bernabeuu", dok je revanš na programu šest dana kasnije u Mihhenu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.