Di Marija: Finale je nešto posebno

Izvor: B92, 13.Apr.2014, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Di Marija: Finale je nešto posebno

Fudbaler Real Madrida Anhel di Marija rekao je u nedelju da veruje u pobedu svog tima u finalu Kupa kralja protiv Barselone.

"Finale Kupa je nešto posebno, kao i svako drugo finale. To ne može da se poredi sa utakmicama u šampionatu ili Ligi šampiona. Jesmo izgubili od Barselone u šampionatu, ali to nije nikakvo merilo. Izaćicemo na teren, dati svoj maksimum, i verujem da ćemo pobediti", rekao je Di Marija za zvanični klupski sajt.

Fudbaleri Real Madrida igraće u sredu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << finalnu utakmicu Kupa kralja protiv Barselone, od koje su poraženi u njihovom poslednjem međusobnom duelu rezultatom 4:3.

"Bilo je mnogo uspona i padova. U šampionatu smo bili loši na staru, pa smo došli na vrh tabele. Mislim da smo sada na dobrom putu. Prošli smo u polufinale Lige šampiona, borimo se za titulu prvaka Španije, igramo finale Kupa", dodao je Argentinac.

Di Marija je rekao da su svi fudbaleri 'kraljevskog kluba' veoma motivisani i da pružaju svoj maksimum igrajući za Real.

"Svi igrači pokazuju da žele da budu tu, bore se da budu u prvom timu. Svi žele da igraju u finalu Kupa, Ligi šampiona... i mislim da je to sjajna stvar za ekipu", kazao je Di Marija.

Real Madrid je trenutno drugi u španskoj Primeri sa 79 bodova i utakmicom više od prvoplasiranog Atletiko Madrida.

Madriđani su se takođe plasirali u polufinale Lige šampiona gde će se sastati sa Bajernom iz Minhena.

Prva utakmica polufinala LŠ između ove dve ekipe igraće se 23. aprila na 'Santijago Bernabeu' u Madridu, dok je revanš na programu šest dana kasnije u Mihhenu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.