Dešan: Žestok meč

Izvor: B92, 15.Jun.2021, 23:31

Dešan: Žestok meč

Selektor Francuske Didije Dešan bio je ponosan na svoje izabranike posle pobede nad Nemačkom na startu takmičenja u F grupi na Euro 2020.

Francuzi su u velikom derbiju slavili sa 1:0 (1:0) autogolom Matsa Humelsa.

Meč je bio veoma uzbudljiv od prvog do poslednjeg minuta, a Nemcima je to bio prvi put da izgube u premijernom meču na turniru.

"Imali smo veliki meč protiv velikog tima Nemačke. Bila je to žestoka borba. Možda smo mogli bolje da iznosimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << loptu, ali razumljivo je, imali smo težak meč. Zahvaljujući kvalitetu nemačkog tima, uvek je bilo teško manevrisati, ali uspeli smo da iskoristimo prednost", rekao je Dešan.

On je dodao da je rezultat mogao biti i ubedljiviji u korist njegovog tima.

"Nismo bili daleko od tog drugog gola, koji bi učinio da igramo mirnije i sigurnije, ali nismo previše ni patili u tom drugom poluvremenu. Bio je to jak meč sa obiljem kvaliteta i talenta. Igrali smo protiv velikog protivnika, moji igrači su od početka bili spremni za bitku", poručio je selektor Francuske.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.