Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.06.2021.

23:30

Dešan: Žestok meč

Selektor Francuske Didije Dešan bio je ponosan na svoje izabranike posle pobede nad Nemačkom na startu takmičenja u F grupi na Euro 2020.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Dešan: Žestok meč
Foto: Profimedia

Francuzi su u velikom derbiju slavili sa 1:0 (1:0) autogolom Matsa Humelsa.

Meč je bio veoma uzbudljiv od prvog do poslednjeg minuta, a Nemcima je to bio prvi put da izgube u premijernom meču na turniru.

"Imali smo veliki meč protiv velikog tima Nemačke. Bila je to žestoka borba. Možda smo mogli bolje da iznosimo loptu, ali razumljivo je, imali smo težak meč. Zahvaljujući kvalitetu nemačkog tima, uvek je bilo teško manevrisati, ali uspeli smo da iskoristimo prednost", rekao je Dešan.

On je dodao da je rezultat mogao biti i ubedljiviji u korist njegovog tima.

"Nismo bili daleko od tog drugog gola, koji bi učinio da igramo mirnije i sigurnije, ali nismo previše ni patili u tom drugom poluvremenu. Bio je to jak meč sa obiljem kvaliteta i talenta. Igrali smo protiv velikog protivnika, moji igrači su od početka bili spremni za bitku", poručio je selektor Francuske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve