Izvor: Blic, 26.Apr.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deportivo lako dobio Barsu, Sevilji samo bod u Mursiji

Fudbaleri Deportiva savladali su Barselonu rezultatom 2:0 u premijernoj utakmici 34. kola Primere i tako su nezainteresovane Katalonce udaljili od drugog mesta na tabeli. U drugoj utakmici domaći Real iz Mursije i Sevilja odigrali su bez golova.



Utakmica na Rijazoru je u potpunosti pripala ekipi domaćih koji su protiv sebe imali drastično oslabljenu ekipu Franka Rajkarda. Holanđanin Mesija, Eta i Ćavija nije ni vodio na put, dok je Valdesa, Inijestu, Deka, Milita >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Abidala ostavio na klupi, čuvajući ih za revanš meč Lige šampiona sa Mančesterom.

Katalonci su doduše imali nešto bolji posed lopte u prvom poluvremenu, ali nisu pravili ozbiljnije napade, dok je Depor na drugoj strani imao jednu izvrsnu priliku iz koje je pogodio stativu. U drugom poluvremenu ritam Barse je popustio, a to je na samom startu iskoristio Rodrigez, koji je pas Laftije kroz šumu nogu gurnuo u mrežu. Ne preterano zainteresovani gosti su pokušavali nešto da urade samo u narednih 15-ak minuta, a kada je meč rešio Amo u 76. minutu nije se imalo mnogo videti na terenu.

Real Mursija i Sevilja odigrali su meč bez golova, a po bod nije od velike koristi ni jednima, ni drugima. Pretposlednja Mursija ima sada samo teoretske šanse za opstanak u Primeri, a Sevilja rizikuje da je neki od pratilaca prestigne u trci za jesen u evropskim takmičenjima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deportivo okončao Barsine snove

Izvor: B92, 27.Apr.2008, 00:37

..Fudbaleri Deportiva pobedili su Barselonu sa 2:0 u prvoj utakmici 34. kola prvenstva Španije, čime su približili Real Madrid osvajanju nove titule i okončali snove katalonskog tima o trofeju. Real će odbraniti titulu već u nedelju ako pobedi Atletik Bilbao kod kuće, a drugoplasirani Viljareal...

Nastavak na B92...

Real Madrid pobedio, Levante ispao

Izvor: B92, 27.Apr.2008

..Fudbaleri Real Madrida pobedili su kod kuće Atletik Bilbao, sa 3:0, u poslednjem meču 34. kola Primere i tako došli na korak od osvajanja 31. titule u klupskoj istoriji. Madriđani će odbraniti titulu ukoliko sledećeg vikenda pobede Osasunu u gostima. Drugoplasirani Viljareal je pobedio Betis...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.