Denver hoće Holideja uz Mareja – čak bih i Portera trejdovao ako treba

Izvor: B92, 02.Okt.2020, 18:48

"Denver hoće Holideja uz Mareja – čak bih i Portera trejdovao ako treba"

Džordž Karl, nekadašnji trener Denver Nagetsa, smatra da franšiza iz Kolorada treba da napravi trejd u kojem bi Džru Holidej završio u Denveru.

Karl, koji ima 69 godina, na čelu Nagetsa bio je od 2005. do 2013. godine i u tom periodu ekipa je bila stalni učesnik plej-ofa.

Denver je potom prošao kroz period reizgradnje i sada neki novi Nagetsi dve sezona zaredom igraju u postsezoni i što je najvažnije, najbolje je tek pred njima.

Karl misli da Nagetsima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fali još to nešto i kao rešenje vidi plejmejkera Nju Orleans Pelikansa – Džrua Holideja.

Iskusni plejmejker jedan je od najboljih defanzivaca na svojoj poziciji, a uz to je i odličan napadač, te spada u deset najboljih na svojoj poziciji.

Međutim, kako doći do Holideja?

Karl ima rešenje koje se ne bi svidelo većini navijača Denvera – trejdovati mladog Majkla Portera juniora.

"Dosta se priča o trejdu Holideja u Kliperse, Pejserse i ostale ekipe. Ali, skoro sam rekao Adamu Maresu (novinaru iz Denvera) da Nagetsi žele ovog momka uz Džamala Mareja. Čak i kada bi trebalo da trejduju Portera juniora kako bi se ovaj trejd desio", napisao je Karl.

Da li je iskusni trener u pravu?

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.