Denis Suares se vratio na Kamp Nou

Izvor: RTS, 04.Jul.2016, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Denis Suares se vratio na Kamp Nou

Mladi španski fudbaler Denis Suares potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Barselonom, saopštio je katalonski klub.

Suares ima 22 godine, igra na sredini terena (najčešće na boku, uvek sa ofanzivnijim zadacima), a vraća se na Kamp Nou iz Viljareala, pošto je Barselona iskoristila "pravo preče kupovine". Čitav transfer, tako, iznosi 3,25 miliona evra.
Suares je ponikao u Selti, a u Barselonu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je, prvi put, stigao pre tri godine iz Mančester Sitija, gde je bio u omladinskoj školi. Prvo je nastupao za B tim, a potom su usledile pozajmice Sevilji i Viljarealu, gde je sjajnim partijama zavredeo status i A reprezentativac.
Debitovao je na prijateljskoj utakmici protiv Bosne i Hercegovine uoči EP, ali nije bio na šampionatu u Francuskoj.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barsa vratila Denisa Suaresa

Izvor: B92, 05.Jul.2016, 00:15

Mladi španski fudbaler Denis Suares potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Barselonom, saopštio je katalonski klub...Suares ima 22 godine, igra na sredini terena, a vraća se na Kamp nou iz Viljareala, pošto je Barselona iskoristila "pravo preče kupovine" od "samo" 3,25 miliona evra...Suares je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.