Degenek: Spremni smo za sve što dolazi

Izvor: RTS, 10.Maj.2020, 20:03

Degenek: Spremni smo za sve što dolazi

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek izjavio je da jedva čeka nastavak Superlige 30. maja. Crveno-beli su se od ponedeljka vratili grupnim treninzima posle nešto više od mesec i po dana pauze zbog pandemije virus.
Štoper Crvene zvezde i reprezentativac Australije sa zadovoljstvom je govorio o početku grupnih treninga.

"Presrećni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << smo i radosni što smo konačno na terenu. Uželeo smo se fudbala, kao i saigrača. Prosto je divota raditi ponovo sa svima njima, iako je vruće. Imamo interesantne treninge. Većina tih vežbi na početku rada na terenu su preventivne kako se ne bi povredili i kako ne bi bilo posledica i problema kasnije. Uključujemo svaki mišić i iskreno mi to veoma prija, a verujem da je tako i mojim saigračima", rekao je Degenek za klupski sajt.
Defanzivac crveno-belih naglasio je da njegov tim jedva čeka nastavak šampionata u kojem je Crvena zvezda na korak do titule.
"Mi smo spremni za sve što dolazi. Ostale su nam još četiri utakmice, nama je cilj da osvojimo maksimalan broj bodova, da postignemo što više golova, da odigramo što bolje odbranu. Jednostavno, da igramo naš fudbal i da se onda pripremamo za kvalifikacije u Evropi. Iskreno, jedva čekam utakmice, nikad duže nismo bili bez mečeva, prosto smo se svega uželeli", rekao je Degenek i osvrnuo se na činjenicu da navijači verovatno neće imati priliku da budu na tribinama zbog cele situacije sa korona virusom.
"Nije isto kada je neko na stadionu i kada svojim glasom i aplauzima pruža podršku. Siguran sam da će pratiti naše mečeve i pored malih ekrana, a to će nam takođe značiti jer ćemo znati da nas neko konstanto bodri. Učinićemo sve da se raduju našim uspesima. Mi, igrači svakako bismo želeli da stadioni budu puni, da se radujemo zajedno, ali šta je tu je. Nadam se da će bar biti dozvoljeno navijačima da budu tu kada krenu kvalifikacije, jer svi znamo koliko nam njihova podrška znači", zaključio je Degenek.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Degenek: Uželeo sam se fudbala

Izvor: B92, 10.Maj.2020

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek uležeo se fudbala i saigrača...Reprezentativac Australije rekao je u intervjuu za klupski sajt da je spreman za nastavak sezone...Nedostajaće mu navijači..."Presrećni smo i radosni što smo konačno na terenu. Uželeo smo se fudbala, kao i saigrača. Prosto...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.