Debitovao Račić, Valensija slavila u lokalnom derbiju

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2020, 23:54

Debitovao Račić, Valensija slavila u lokalnom derbiju

Velika pobeda ako uzmemo u obzir prelazni rok...

Fudbaleri Valensije pobedili su večeras na svom terenu Levante rezultatom 4:2, u prvom kolu La Lige.

Levante je poveo već u prvom minutu golom Hosea Moralesa, a 10 minuta kasnije izjednačio je Gabrijel.

Fudbaler Levantea Gonsalo Melero postigao je gol u 20. minutu, ali je pogodak poništen posle upotrebe VAR tehnologije zbog igranja rukom.

Levante je ipak poveo u 36. minutu drugom golom Moralesa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na utakmici, a izjednačio je Maksimilijano Gomes u 39. minutu.

Pobedu Valensiji obezbedio je Manu Valjeho sa dva gola u 75. minutu i četvrtom minutu nadoknade vremena.

Treba istaći da je večeras konačno debitovao naš Uroš Račić, koji je u igru ušao u 72. minutu i sada bi mogao da iskoristi situaciju u Valensiji, nakon što su otišli Dani Pareho i Kokelan, dok klub i dalje ne namereva da dovodi pojačanja.

Na drugoj strani, Nemanja Radoja je na terenu proveo 85. minuta.

Ranije danas Betis je kao gost pobedio Alaves sa 1:0, a nerešenim rezultatom 1:1 završene su utakmice Valjadolid - Real Sosijedad i Viljareal - Ueska.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Vukovi" pojeli prošlogodišnju najtvrđu odbranu za šest minuta (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2020, 20:54

Iznenađenje ili ne?..Fudbaleri Vulverhemptona pobedili su u gostima ekipu Šefild Junajteda rezultatom 2:0 (2:0), u prvom kolu Premijer lige...Malo ko je očekivao da će u šestom minutu na semaforu stajati 0:2, a još manje je posle bilo ko očekivao da će to i ostati konačan rezultat...Već u trećem...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.