Izvor: RTS, 13.Sep.2020, 23:48

Valensija do pobede u finišu, slabo izdanje Viljareala

Fudbaleri Valensije savladali su ekipu Levantea sa 4:2 u meču prvog kola La Lige. Pobedu je u nedeljnom meču upisao još samo Betis, dok su preostala dva meča završena bez pobednika.
Ekipa Valensije novu sezonu u domaćem prvenstvu otvorila je goleadom u meču sa Levanteom.

Gosti su poveli već u prvom minutu i nagovestili da ukoliko "slepi miševi" žele tri boda, da će morati da se dobrano potrude.
To je i bio slučaj, Valensija je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u 12. minutu izjednačila preko Gabrijela Pauliste.
Morales vraća vođstvo Levatneu u 36. minutu, da bi samo tri minuta kasnije Maksi Gomez izjednačio na 2:2.
Dugo je taj rezultat bio na snazi, ali je Valensija u finišu uspela da slomi otpor rivala i sa dva gola dođe do trijumfa.
Prvo je u 75. minutu Valjeho povisio na 3:2, da bi isti igrač tačku na meč stavio novim golom u nadoknadi vremena.
La Liga 1. kolo:
Subota:
Kadiz - Osasuna 0:2
Granada - Bilbao 2:0
Eibar - Selta 0:0
Nedelja:
Alaves - Betis 0:1
Valjadolid - Sosijedad 1:1
Barselona - Elče (odloženo)
Real Madrid - Hetafe (odloženo)
Viljareal - Ueska 1:1
Valensija - Levante 4:2

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Debitovao Račić, Valensija slavila u lokalnom derbiju

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2020

Velika pobeda ako uzmemo u obzir prelazni rok....Fudbaleri Valensije pobedili su večeras na svom terenu Levante rezultatom 4:2, u prvom kolu La Lige...Levante je poveo već u prvom minutu golom Hosea Moralesa, a 10 minuta kasnije izjednačio je Gabrijel...Fudbaler Levantea Gonsalo Melero postigao je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.