Debi Hauarda, novi poraz LAL

Izvor: B92, 22.Okt.2012, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debi Hauarda, novi poraz LAL

Košarkaši Orlanda, Filadelfije, Oklahome i Sakramenta zabeležili su pobede u mečevima odigranim prethodne noći u okviru predsezone u NBA ligi.

Novi, šesti poraz doživeli su Los Anđeles Lejkersi, od Sakramenta 99:92, iako je za "jezeraše" debitovao Dvajt Hauard .

Filadelfija je savladala Boston 88:79, a Darko Miličić je propustio i ovaj duel. Oklahoma Siti je bio bolji od Denvera sa 108:100, dok je Orlando nadigrao San Antonio sa 104:100.

Po drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << put u poslednjih nekoliko dana, Sakramento je bio bolji od Los Anđeles Lejkersa, ovoga puta sa 99:92. Kingsi su tako došli do četvrte pobede na pripremama, posebno zahvaljujući Demarkusu Kazinsu i Eronu Bruksu, koji su postigli po 16 poena. Jedan poen manje upisao je Markus Tornton, dok je kod Lejkersa najbolji bio, kao po običaju, Kobi Brajant sa 21 poenom. Odličan u debiju bio je Hauard sa "dabl-dabl" od 19 poena i 12 skokova.

Filadelfija je slavila protiv Bostona sa 88:79 i tako zabeležila petu pobedu u pripremama za novu sezonu. Dorel Rajt bio je najbolji u redovima 76-ersa sa 20 poena i pet skokova, dok je Nik Jang postigao 15 poena i imao šest skokova. S druge strane, Seltiksi su doživeli peti poraz, a Džef Grin i Ražon Rondo su postigli po 12 poena. Grin je imao i deset skokova, dok je Rondo ostvario isti broj asistencija. Darko Miličić nije ulazio u igru za poraženi tim.

Orlando je slavio protiv San Antonija sa 104:100, a predvodio ga je Glen Dejvis sa 17 poena, dok su Džej Džej Redik i Etoan Mur dodali po 14.U timu iz Teksasa istakao se Danijel Grin sa 13 poena, dok je Manu Đinobili postigao jedan manje.

Vicešampion NBA lige Oklahoma pobedila je na svom terenu Denver sa 108:100, a čak šestorica igrača Tandera imala su dvocifreni učinak. Kevin Durant, Serž Ibaka i Džejms Harden bili su najbolji sa po 16 poena, dok se kod Nagetsa ponovo istakao Danilo Galinari sa 26 poena.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBA (predsezona): Debi Hauarda, Miličić povređen

Izvor: Sportal.rs, 22.Okt.2012

U noći između nedelje i ponedeljka odigrana su četiri meča u okviru predsezone NBA lige, a pobede su upisali Orlando, Filadelfija, Oklahoma i Sakramento.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.