De la Fuente: Teška grupa, biće komplikovanih utakmica

Izvor: B92, 08.Feb.2024, 22:14

De la Fuente: Teška grupa, biće komplikovanih utakmica

Luis de la Fuente, selektor reprezentacije Španije, upozorio je da proces kvalifikacija u Ligi nacija neće ići lako.

Posle žreba u Parizu, De la Fuente je rekao da će branilac trofeja morati da igra maksimalno dobro ako želi uspeh.

Španija je u A4 grupi sa Srbijom, Danskom i Švajcarskom.

"Grupa će od nas zahtevati da prikažemo najbolja izdanja kako bismo imali priliku da uradimo nešto značajno. Srećan sam što sam ovde i za mene je čast da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predvodim Španiju u ovako važnom takmičenju, koje smo imali sreće da osvojimo u prethodnom izdanju", kaže selektor "furije".

Misli da njegov tim nije imao sreće prilikom žreba.

"Svi rivali koje smo dobili su veoma teški jer ovo je 16 najboljih timova u Evropi, a ono što želimo je da odgovorimo na zahteve koje će nam postaviti i koji će sigurno biti maksimalni. Idemo korak po korak, meč po meč, biće tu komplikovanih utakmica, jer svaki rival u grupi je nezgodan", smatra De la Fuente.

Takmičenje u novoj sezoni Lige nacija počinje 5. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.