De Jong razmišlja o povlačenju iz reprezentacije

Izvor: Blic, 14.Okt.2010, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Jong razmišlja o povlačenju iz reprezentacije

Fudbaler Mančester sitija Najdžel de Jong razmišlja o povlačenju iz reprezentacije, nakon što je "stavljen na led" zbog još jednog oštrog starta.

Holanđanin je polomio nogu Hatemu Ben Arfi što je podiglo dosta prašine i nateralo selektora "oranja" Berta van Marvijka da svom standardnom prvotimcu ne pošalje poziv za okupljanje ekipe.

Kako navodi "Gardijan", De Jong smatra da je selektor iskoristio situaciju kako bi skrenuo pažnju sa kritika na račun grubog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << načina igre koji Holandija forsira u poslednje vreme.

List piše da De Jong i dalje veruje da nije ništa pogrešio i da su njegovi startovi sastavan deo fudbala i smatra da Fudbalski savez Holandije nema razloga da povlači kaznene mere veze zbog nečega što je on uradio u dresu svog kluba u Engleskoj.

Ipak, De Jong se još nije javno oglasio povodom celog slučaja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.