De Hea produžio ugovor sa Junajtedom!

Izvor: RTS, 11.Sep.2015, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Hea produžio ugovor sa Junajtedom!

Španski golman David De Hea potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Mančester Junajtedom sa opcijom produžetka na još godinu dana, saopštio je premijerligaški klub.
De Hei, koji je do pre deset dana bio na korak (zapravo na trećinu koraka) do prelaska u madridski Real, dosadašnji ugovor sa Junajtedom isticao je krajem sezone. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

On je prošle sezone bio najbolji pojedinac u Junajtedu, posle čega je privukao veliko interesovanje Reala, posebno nakon odlaska Ikera Kasiljasa u Porto.
Ipak, prelazak De Hee u redove Madriđana propao je bukvalno u poslednjem minutu prelaznog roka, zbog toga što su njegovi papiri o transferu stigli sa zakašnjenjem u sedište Fudbalske lige Španije.
De Hea je za Junajted od 2011. godine branio na ukupno 175 utakmica u svim takmičenjima, dok je na golu reprezentacije Španije od 2014. godine bio na šest mečeva.
Ljubimac navijača "crvenih đavola" je izrazio svoju radost zbog ovakvog razvoja događaja.

"Ponosan sam što mogu da objavim da ću nastaviti zajedno sa vama i Mančester junajtedom. Hvala vam na bezrezervnoj podršci", napisao je De Hea na Tviteru. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

De Hea ipak ostaje, produžio ugovor

Izvor: Vesti-online.com, 11.Sep.2015

Španski golman David De Hea potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Mančester Junajtedom sa opcijom produžetka na jos godinu dana, saopštio je premijerligaški klub...De Hei, koji je do pre deset dana bio na korak od prelaska u madridski Real, dosadašnji ugovor sa Junajtedom isticao je krajem sezone...On...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.