De Hea ipak ostaje, produžio ugovor

Izvor: Vesti-online.com, 11.Sep.2015, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Hea ipak ostaje, produžio ugovor

Španski golman David De Hea potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Mančester Junajtedom sa opcijom produžetka na jos godinu dana, saopštio je premijerligaški klub.

De Hei, koji je do pre deset dana bio na korak od prelaska u madridski Real, dosadašnji ugovor sa Junajtedom isticao je krajem sezone.

On je prošle sezone bio najbolji pojedinac u Junajtedu, posle čega je privukao veliko interesovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Reala, posebno nakon odlaska Ikera Kasiljasa u Porto.

Ipak, prelazak De Hee u redove Madriđana propao je bukvalno u poslednjem minutu prelaznog roka, zbog toga što su njegovi papiri o trransferu stigli sa zaklašnjenjem u sedište Fudbalske lige Španije.

De Hea je za Junajted od 2011. branio na ukupno 175 utakmica u svim takmičenjima, dok je na golu reprezentacije Španije od 2014. bio na šest mečeva.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.