David Siti - Španac kao u najboljim danima, šampanjac početkom aprila?

Izvor: Sportske.net, 13.Mar.2018, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"David Siti" - Španac kao u najboljim danima, šampanjac početkom aprila?

"Građani" melju!

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su na Britaniji ekipu Stouka rezultatom 2:0 (1:0) u poslednjem meču 30. kola Premijer lige.

Heroj u pobedi Sitija bio je sjajni David Silva, koji je postigao oba pogotka, u 10. i 50. minutu.

Pep Gvardiola je izveo jak sastav, vratili su se Fernandinjo i Sterling posle kraće pauze, dok je Žezus menjao povređenog Aguera.

Već u 10. minutu, gosti su poveli, Sterling je odmah upisao asistenciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posle tri utakmice pauze, sa desnog krila je kao na tacni pogodio Davida Silvu koji pogađa za 0:1.

Mogao je Siti i do ubedljivijeg vođstva, Sane je imao dobru šansu, kao i Žezus, ali se na pauzu otišlo rezultatom 0:1.

Posle samo pet minuta igre u nastavku, Žezus je proigrao Silvu, a ovaj ponovo pokazao da je u strašnoj formi, matira Batlanda za 0:2.

Do kraja, najveću šansu propustio je Sterling koji je izašao sam na golmana, ali se spetljao pa su ga čuvari sustili i izbacili loptu u korner.

Siti je osvojio nova važna tri boda i sada ima priliku da već početkom aprila overi titulu i uđe u istoriju.

Siti ima 16 bodova više od Mančester junajteda koji im dolazi u goste, možda baš na proslavu titule.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PL: Dva gola Silve, Siti siguran protiv Stouka

Izvor: B92, 13.Mar.2018

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su na gostovanju Stouk sa 2:0, u poslednjem meču 30. kola Premijer lige. Siti je do trijumfa došao zahvaljujući golovima Davida Silve u 10. i 50. minutu.

Nastavak na B92...

Siti nadigrao Stouk

Izvor: RTS, 13.Mar.2018

Fudbaleri Mančester sitija u gostima su savladali Stouk sa 2:0 (1:0) u poslednjem meču 30. kola Premijer lige. . Siti nastavlja sa pobedama u Premijer ligi, nova žrtva tima Pepa Gvardiole bio je Stouk. Oba gola za lidera...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.