Građani bez Aguera na Britaniji

Izvor: Sportske.net, 12.Mar.2018, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Građani" bez Aguera na 'Britaniji'

Najbolji strelac Mančester sitija će biti van stroja neko vreme zbog povrede.

Kun se povredio na jučerašnjem treningu i to je razlog zbog kog nije danas otputovao u Stouk sa ostatkom tima.

"Osetio sam bol u levom kolenu. Doktori su mi rekli da moram da mirujem oko dve sedmice i jutros sam već krenuo sa procesom oporavka." poverio se Argentinac predstavnicima 'sedme sile'.

Posle večerašnjeg gostovanja "grnčarima" na 'Britaniji' (21h) i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << meča kojim će biti spuštena zavesa na 30. kolo Premijer lige, Mančester Siti će imati "rupu" od čak 19 dana do sledeće takmičarske utakmice jer u kalendaru sledi termin rezervisan za reprezentacije, tako da je povreda Serhija Aguera veću pometnju napravila selektoru 'Gaučosa' Sampaoliju nego Pepu Gvardioli.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pep napravio tri izmene, dve odlične vesti (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 12.Mar.2018

Važna vest za Pepa Gvardiolu...Fudbaleri Mančester sitija večeras zatvaraju 30. kolo Premijer lige na Britanija stadionu...Pep Gvardiola je napravio tri izmene u odnosu na prethodni meč, u startnu postavu su se vratili oporavljeni Fernandinjo i Rahim Sterling što su dve odlične vesti, kao i Zinčenko...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.