Danski novinar okrenuo ploču, govorio kako voli Kristinu

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2020, 15:44

Danski novinar okrenuo ploču, govorio kako voli Kristinu

Nadamo se da će se na ovome završiti.

Bent Nigard, danski novinar je još u petak rekao, kada je saznao da naša reprezentacija ima jednu zaraženu rukometašicu, da Srbiju treba suspendovati, da se zaraza širi i da je to jedina opcija, a odgovorila mu je Kristina Liščević, srpska rukometašica koja se pojavila na danskoj nacionalnoj televiziji nakon meča sa Holandijom koju je naša reprezentacija rešila u svoju korist.

"Kiki" mu je stavila do znanja da Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ne vara kada je zdravlje u pitanju i zahvalila se Bentu koji je njoj, ali i ostalim reprezentativkama dao motiv za meč protiv Holandije.

Sada je Nigard spustio loptu.

"Stvarno ništa nisam mislio protiv Srbije, govorio sam isključivo o zdravlju. Ja samo želim da se rukomet, koji svi toliko volimo, igra u bezbednim uslovima i svima se pruži šansa", rekao je Danac Nigard.

Potom je istakao i da voli Kristinu Liščević.

"Stvarno volim Kristinu Liščević. Pratio sam je dok je igrala u prvenstvu Danske, a jako me impresionirala na Svetskom prvenstvu u Japanu, kada je pobeđena Danska. A isto toliko volim Srbiju", istakao je on.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.