Izvor: RTS, 06.Dec.2020, 12:52

Srpske rukometne herione napadaju Mađarsku (15.55, RTS 1)

Nakon velike pobede nad svetskim prvakom, rukometašice Srbije igraju od 16 časova protiv Mađarske meč drugog kola na Evropskom šampionatu u Danskoj. Prenos je na Prvom programu RTS-a.
Sjajnom partijom, pogotovo u drugom poluvremenu Srbija je u subotu savladala aktuelnog prvaka sveta, ekipu Holandije (29:25).

Ekipa selektora Ljubomira Obradovića, koji je pobedu posvetio srpskom narodu, ali i povređenoj Andrei Lekić >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << , odigrala je fenomenlno u nastavku meča i priredila prvo veliko iznenađenje na prvenstvu.
Međutim, vremena za odmor nema, pošto već od 16 sati odmeravaju snage sa selekcijom Mađarske, koja je u prvom kolu izgubila od Hrvatske sa 24:22.
Susret u Koldinu počinje u 16.00, uz prenos na RTS 1 i tekstualni komentar na našem portalu. 
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ubedljiv poraz rukometašica Srbije od Mađarske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2020

Rukometašice Mađarske ubedljivo su savladale Srbiju sa 38:26 u meču drugog kola Grupe C na Evropskom prvenstvu u Danskoj. Naredni rival naše selekcije, u možda odlučujućem meču, je selekcija Hrvatske. Duel se igra u utorak od 18.15. Prenos je na našem Prvom programu...Poraz od Mađarica, koji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.