Danilović: Nismo favoriti, Bogdan mi je kao sin

Izvor: N1 televizija, 11.Sep.2017, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danilović: Nismo favoriti, Bogdan mi je kao sin

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović smatra da će u četvrtfinalu Evrobasketa protiv Italije biti izuzetno teško.

Srbija je u nedelju savladala Mađarsku u osmini finala, dok su Italijani dan ranije bili bolji od Finske.

"Italija igra dobro, organizovano, sjajno je vođena sa klupe. Biće baš teško, ne smatram da smo favoriti. Nedostaje nam sedam igrača, a u takvoj situaciji bi i Golden Stejtu bilo teško. Ipak, nemamo pravo na >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << izgovor, navikli smo da se borimo. U ovakvim utakmicama se vidi ko koliko vredi", izjavio je Danilović za "Gazeta delo sport".

Neizbežno pitanje italijanskih novinara bio je i Danilovićev odnos sa prvom zvezdom srpske reprezentacije i novim igračem Sakramento Kingsa Bogdanom Bogdanovićem.

"Bogdan je meni kao sin, odrastao je u Partizanu kad sam bio predsednik. Podseća me na mene, pravo je uživanje gledati ga", rekao je predsednik KSS.

Meč između Srbije i Italije na programu je u sredu od 20,30 časova.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.