Dangubić proširuje srpsku koloniju u Nemačkoj!?

Izvor: BKTV News, 30.Avg.2018, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dangubić proširuje srpsku koloniju u Nemačkoj!?

Srpska kolonija u Minhenu mogla bi da postane brojnija za još jednog člana. Prema saznanjima Basketballsphere blizu dogovora sa Bajernom je i Nemanja Dangubić.

Sjajni bek je dobar deo prošle sezone propustio zbog povrede kolena, zbog čega je boravio u San Antoniju – gde je obavio rehabilitaciju i trenirao sa klubom koji ga je prava na potencijalnog reprezentativca Srbije dobio trejdom posle drafta 2014, gde ga je kao 54. pika birala Filadelfija, pa prosledila u San Antonio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Ukoliko Dangubić i Bajern postignu dogovor, to će značiti nastavak uspešne saradnje između Dejana Radonjića i Nemanje Dangubića koja traje još iz vremena kada su obojica bili u Crvenoj zvezdi i zajedno osvojili osam trofeja.

Osim Radonjića kome se u stručnom štabu Bajerna nedavno pridružio i Borko Radović, sa kojim je takođe saradjivao u Crvenoj zvezdi, tu je i Dangubićev bivši saigrač Stefan Jović, kao i dvojica reprezentativaca Srbije – Vladimir Lučić i Milan Mačvan.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dangubić ide u Bajern

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2018

Dosadašnji košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić blizu je dogovora sa Bajernom iz Minhena, prenosi Basketballsphere“..Dvadesetpetogodišnji bek je dobar deo prošle sezone propustio zbog povrede kolena, zbog čega je boravio u San Antoniju, gde je obavio rehabilitaciju i trenirao sa klubom koji...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.