Dangubić ide u Bajern

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2018, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dangubić ide u Bajern

Dosadašnji košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić blizu je dogovora sa Bajernom iz Minhena, prenosi Basketballsphere“

Dvadesetpetogodišnji bek je dobar deo prošle sezone propustio zbog povrede kolena, zbog čega je boravio u San Antoniju, gde je obavio rehabilitaciju i trenirao sa klubom koji je prava na potencijalnog reprezentativca Srbije dobio trejdom posle drafta 2014. Dangubića je kao 54. pika birala Filadelfija, ali je prosleđen u San Antonio.

Ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Dangubić i Bajern postignu dogovor, to će značiti nastavak uspešne saradnje između Dejana Radonjića i srpskog košarkaša. Zajedno su sa Crvenom zvezdom osvojili osam trofeja.

Stručnom štabu Bajerna nedavno se pridružio Borko Radović, koji je takođe radio u Crvenoj zvezdi, a od srpskih igrača u Bavarskoj su Stefan Jović, Vladimir Lučić i Milan Mačvan.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.