Danac u suzama: Bili smo slomljeni VIDEO

Izvor: B92, 13.Jun.2021, 08:52

Danac u suzama: Bili smo slomljeni VIDEO

Reprezentacija Danske izgubila je iznenađujuće od Finske na startu EURO, ali to sada nije u prvom planu.

Danci nisu uspeli da se u nastavku utakmice u Kopenhagenu oporave od šoka, izazvanim jezivim scenama oko Kristijana Eriksena, što je komšije iskoristile i slavile na Parkenu 1:0.

Emotivan govor posle meča imao je selektor Kasper Hjulmand, koji je bio u suzama pred novinarima.

"Bio je ovo jako težak dan. Sve nas je ovo podsetilo da je život najbitniji", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Hjulmand, koji je pohvalio igrače iako su izgubili utakmicu od autsajdera.

Nastavio je...

"Ovo su odnosi do kojih nam je stalo. Ljudi oko nas, prijatelji i porodica. Sada smo mislima uz Kristijana i njegovu porodicu. Imam grupu igrača koju ne mogu dovoljno da pohvalim, ne bih mogao da budem ponosniji na to kako brinu jedni o drugima", dodao je selektor.

On je objasnio i kako je njegov tim skupio snagu da se vrati na teren.

"Odlučili smo da ništa ne radimo pre nego što saznamo da je sa Kristijanom sve u redu. Imali smo mogućnost da igramo isti dan ili u nedelju u podne, a svi su se složili za prvu opciju. Pokušali smo da pobedimo, ali bilo je igrača koji su bili emotivno slomljeni", završio je.

Danska sledeći meč igra protiv Belgije, takođe u Kopenhagenu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SELEKTOR DANSKE U SUZAMA: Bili smo SLOMLJENI, igrači su HEROJI! VIDEO

Izvor: Kurir, 13.Jun.2021

Fudbaleri Danske iznenađujuće su poraženi na svom terenu od Finske na startu Evropskog prvenstva , ali posle svega što se dogodilo sa Kristijanom Eriksenom to je najmanje bitno.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.