SELEKTOR DANSKE U SUZAMA: Bili smo SLOMLJENI, igrači su HEROJI! VIDEO
Foto: Printskrin

EMOTIVAN

SELEKTOR DANSKE U SUZAMA: Bili smo SLOMLJENI, igrači su HEROJI! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Danske iznenađujuće su poraženi na svom terenu od Finske na startu Evropskog prvenstva , ali posle svega što se dogodilo sa Kristijanom Eriksenom to je najmanje bitno.

Emotivan govor posle meča imao je selektor Danske Kasper Hjulmand, koji je pred novinare izašao u suzama

"Bio je ovo jako težak dan. Sve nas je ovo podsetilo da je život najbitniji", rekao je Hjulmand, koji je pohvalio igrače iako su izgubili utakmicu od autsajdera.

Nije mu bilo potrebno postavljati pitanja, govorio je u dahu.

"Ovo su odnosi do kojih nam je stalo. Ljudi oko nas, prijatelji i porodica. Sada smo mislima uz Kristijana i njegovu porodicu. Imam grupu igrača koju ne mogu dovoljno da pohvalim, ne bih mogao da budem ponosniji na to kako brinu jedni o drugima", dodao je selektor.

On je objasnio i kako je njegov tim skupio snagu da se vrati na teren.

"Odlučili smo da ništa ne radimo pre nego što saznamo da je sa Kristijanom sve u redu. Imali smo mogućnost da igramo isti dan ili u nedelju u podne, a svi su se složili za prvu opciju. Pokušali smo da pobedimo, ali bilo je igrača koji su bili emotivno slomljeni", završio je. Danska sledeći meč igra protiv Belgije, takođe u Kopenhagenu.

Holandija - Ukrajina

Holanđani su došli na EURO kao favoriti iz senke, a prvi rival su im Ukrajinci, večeras od 21.00 u Amsterdamu. Ukrajina je reprezentacija koja može da napravi iznenađenje, a kvota na Holandiju je 1,75, na Ukrajinu 5,10, a na iks 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Holandija - Ukrajina

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track