Izvor: RTS, 08.Jul.2020, 13:19

Dajeru četiri meča suspenzije zbog sukoba sa navijačem

Fudabaler Totenhema Erik Dajer suspendovan je na četiri utakmice, zbog sukoba sa navijačem svoje ekipe, koji se odvio u martu.
Totenhem je u martu pretrpeo poraz od ekipe Noriča, koji je ekipu Žozea Morinja eliminisao iz FA Kupa, nakon boljeg izvođenja jedanaesterac.

Nakon utakmice, Erik Dajer vezista "petlova", otišao je na tribine svog stadiona, gde se verbalno i fizički sukobio sa navijačem Totenhema.
Fudbalska asocijacija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Engleske kaznila je Dajera sa četiri utakmice suspenzije i 40 hiljada funti, zbog odlaska na tribine i sukoba sa navijačem.
Dajer će tako moći da upiše još samo jedan nastup do kraja sezone, pošto je preostalo pet utakmica do završetka Premijer lige.
Trener Totenhema Žoze Morinjo, nakon incidenta koji se desio u martu, izjavio je da je "Dajer učinio nešto što profesionalac ne sme da uradi, ali da u datim okolnostima (vređanje sa tribina), svakome može da padne na pamet da to uradi.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Žestoka suspenzija Dajera zbog napada na navijača!

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2020

Propustiće najveći deo ostatka sezone...Fudbaler Totenhema Erik Dajer suspendovan je danas na četiri utakmice zbog sukoba sa navijačem posle poraza od Noriča u FA kupu u martu...Fudbalski savez Engleske, koji je Dajerovo ponašanje ocenio kao "preteće", kaznio je igrača Totenhema i novčano, sa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.