Dabl-dabl Milutinova, odlični Micić

Izvor: RTS, 08.Mar.2019, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dabl-dabl Milutinova, odlični Micić

Nikola Milutinov postigao je 15 poena i upisao 12 skokova u pobedi Olimpijakosa nad ekipom Budućnosti u Podgorici od 89:76 Vasilije Micić postigao je 14 poena u pobedi Efesa nad Barselonom od 92:70 u okviru 25. kola Evrolige.
Meč je obeležio sjajni Šejn Larkin koji je postigao čak 37 poena. Larkin je fantastično šutirao iz igre (6/7 za dva, 6/8, za tri i 7/7 sa linije za slobodna bacanja). >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Moerman je dodao 22, a Vasilije Micić 14 poena u pobedničkoj ekipi. U redovima Barselone Hanga je postigao 14, a Tomić 13 poena. 
Efes nastavlja da igra veoma dobro ove sezone i nakon 25 mečeva zauzima četvrto mesto na tabeli sa skorom 16-9. Barselona je peta sa jednim porazom više. 
Budućnost je u "Morači" poražena od Olimpijakosa sa 76:89.

Nikola Milutinov zabeležio je dabl-dabl učinak sa 15 poena i 12 skokova u pobedničkoj ekipi. 
Printezis je postigao 19, a Tupan 13 poena u redovima Olimpijakosa, dok su u Budućnosti najefikasniji bili Barović i Džekson sa po 13 poena.
Olimpijakos je upisao 13. pobedu, dok je budućnost poražena 19. put u 25 odigranih utakmica. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pešiću će se u košmarima javljati najkorisniji igrač 25. kola Evrolige (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Mar.2019, 14:29

Odigrao je najbolju utakmicu u karijeri...Efes je sinoć ostvario duplu pobedu protiv Barselone, imaju sada jedan trijumf više od Katalonaca, a kako su slavili sa 22 razlike, došli su i do boljeg skora u međusobnim duelima...Do ovog važnog trijumfa predvodio ih je sjajni Šejn Larkin...Sjajni Amerikanac...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.