Da se što pre vratimo na treće mesto

Izvor: B92, 05.Mar.2021, 16:48

"Da se što pre vratimo na treće mesto"

Pomoćni trener Vojvodine Dragan Šarac rekao je da će njegov tim pokušati da osvoji tri boda protiv Javora i da se što pre vrati na 3. mesto u Superligi.

"Prošle godine smo na 'Karađorđu' odigrali jako tešku utakmicu protiv Javora, kada su nas sa nešto drugačijim sistemom pomalo i iznenadili. Međutim, nemamo drugog izbora sem da pokušamo da osvojimo tri boda i vratimo se što pre na treće mesto", rekao je Šarac, prenosi klub.

Fudbaleri Vojvodine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u nedelju dočekuju ekipu Javora, u meču 26. kola Super lige Srbije.

Šarac je dodao da protiv Javora sigurno neće igrati povredjeni Mirko Topić i Miljan Vukadinović, ali da će se u ekipu vratiti Nemanja Čović.

Na konferenciji za medije novinarima se obratio i sportski direktor novosadjana Milan Kosanović, koji je rekao da će se o planovima za sledeću sezonu prvo razgovarati sa sadašnjim trenerom Nenadom Lalatovićem.

"Prvi trener sa kojim će se pričati o novoj sezoni i kome će biti ponudjen ugovor je Nenad Lalatović, odnosno njegov stručni štab. Niko iz kluba o tome nije pričao ni sa jednim drugim trenerom u Srbiji", rekao je Kosanović.

"U zavisnosti od zahteva kluba, on će se izjasniti da li želi to da prihvati ili možda ima neku bolju ponudu. U svakom slučaju, ako idemo ka podmladjivanju tima, onda se ne traži rezultat", istakao je Kosanović.

Na tabeli Superlige Vojvodina je četvrta sa 50 bodova, dok je Javor na 13. mestu sa 29 bodova.

Meč u Novom Sadu igra se u nedelju od 15.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.