Izvor: Radio 021, 05.Mar.2021, 14:25

Voša dočekuje Javor na "Karađorđu", borba za povratak na treće mesto

Fudbaleri Vojvodine dočekaće ekipu Javora, u nedelju, 7. marta, u 26. kolu Superlige Srbije.

Pomoćni trener Vojvodine Dragan Šarac kaže da njegovu ekipu očekuje još jedna teška utakmica.

"Prošle godine smo na 'Кarađorđu' odigrali jako tešku utakmicu protiv Javora, kada su nas sa nešto drugačijim sistemom pomalo i iznenadili. Međutim, nemamo drugog izbora sem da pokušamo da osvojimo tri boda i vratimo se što pre na treće mesto. Povređeni su Topić >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i Vukadinović, koji sigurno neće igrati, ali dobro je to što se u ekipu vraća Čović", poručuje Šarac.

Vukadinović je zadobio rasekotinu i ima kopče na nozi, te će Lalatović šansu verovatno dati mlađim igračima, dok se u ekipu vraća Čović.

"Mislim da tek treba da dođemo u pravu formu, da to kao ekipa nismo dostigli, ali se nadam da ćemo uspeti da pobeđujemo u kontinuitetu sve više i više", dodaje Šarac.

Vojvodini na megdan stiže Javor koji je 13. na tabeli i od starta drugog dela šampionata igra promenljivo. To ide na ruku Novosađanima, jer se njihov rival u borbi za treće mesto, Čukarički, koji im beži bod, za vikend suočava sa aktuelnim šampionom Crvenom zvezdom.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TSC se nada pobedi u Nišu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2021

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole u nedelju od 15.00 sati, gostuje na Čairu ekipi Radničkog iz Niša u 26. kolu Superlige, sa namerom da dobrom igrom ostvari važnu pobedu...Pomoćni trener Krsto Jokić je naglasio da ekipu posle izuzetno teške utakmice protiv Crvene zvezde očekuje neugodno gostovanje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

SUDBINA LALATOVIĆA U VOŠI POD ZNAKOM PITANJA: On je prvi trener sa kojim će se pričati o novoj sezoni

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021

Na konferenciji za novinare pred meč sa Javorom, javnosti se obratio i sportski direktor kluba Milan Kosanović i pomoćnik u stručnom štabu Dragan Šarac...U 26. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine u nedelju dočekuju ekipu Javora na "Karađorđu". Posle poraza u derbiju od Partizana, crveno-beli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.