Da li vam ovo liči na Murinjov oproštaj? (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2018, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li vam ovo liči na Murinjov oproštaj? (video)

Šta posle debakla u derbiju?

Mančester junajted je već u problemima, iako je sezona tek počela.

Murinjo je već posle poraza od Brajtona bio na udaru kritika, a posle večerašnjih 0:3 protiv Totenhema na Old Trafordu za očekivati je da se još glasnije najavljuje njegova smena, što od strane ostrvskih medija, što od strane navijača.

Imajući to u vidu, postoje različita tumačenja njegovog večerašnjeg postupka po završetku meča, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kada je aplaudirao navijačima Junajteda.

Najava oproštaja, ili pokazatelj da ne želi da odustane?

-

He loves this club. && the players have let him down. No Blame on Mourinho for this defeat. #MUNTOT pic.twitter.com/CLg2FQfeCu

— Jameel (@Jameel_MUFC) August 27, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Murinjo ne priznaje taktički poraz, a u jedno je potpuno siguran!

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2018, 00:31

Posle ubedljivog poraza Junajteda, svi su željno iščekivali Murinjovu reakciju...Prva reakcija posle 0:3 protiv Totenhema na Old Trafordu viđena je na samom terenu, kada je aplaudirao delu navijača Mančester junajteda koji su mu uzvratili podršku...Ipak, čekala se i njegova izjava posle meča,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.