Murinjo ne priznaje taktički poraz, a u jedno je potpuno siguran!

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2018, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo ne priznaje taktički poraz, a u jedno je potpuno siguran!

Posle ubedljivog poraza Junajteda, svi su željno iščekivali Murinjovu reakciju.

Prva reakcija posle 0:3 protiv Totenhema na Old Trafordu viđena je na samom terenu, kada je aplaudirao delu navijača Mančester junajteda koji su mu uzvratili podršku.

Ipak, čekala se i njegova izjava posle meča, a Žoze Murinjo je odbacio ocene da ga je Poketino taktički nadmudrio u ovom meču.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
''Radili smo veoma, veoma dobro tokom čitave nedelje. Strateški, mi nismo poraženi, taktički nismo nadigrani, ali smo ipak izgubili utakmicu.







Na poluvremenu je trebalo da vodimo 2:0, 3:1 ili 3:0, ali onda se nešto dogodilo što je promenilo tok meča, oni su poveli sa 2:0. Ipak, moj tim je i dalje bio u igri i mislim da su svi osećali da bi jedan naš gol mogao da promeni ishod. Osećali su to i u Totenhemu, ali onda je njjihov treći gol 'ubio' utakmicu'', istakao je Murinjo.

Potom je prokomentarisao i pomenuti aplauz navijačima i naglasio da su oni večeras osetili jedinstvo koje vlada u njegovoj ekipi.

''Ne čitaju svi naši navijači novine, ne gledaju svi televiziju, oni su mnogo inteligentniji. Odgovorili su na apsolutno izvanredan način. Nije normalno da kod kuće izgubimo 3:0, ali svi koji su gledali utakmicu mogli su da se uvere u jedinstvo naše ekipe. Mislim da je to potpuno jasno, naš tim je jedinstven. Tim koji nije jedinstven ne bori se ovako, ne daje sve od sebe na terenu. A bez menadžera nema jedinstva'', zaključio je Murinjo.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.