Da li je to Supermen? Ne, to je Pogba šou na Old Trafordu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2016, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je to Supermen? Ne, to je Pogba šou na Old Trafordu (VIDEO)

Francuz dominirao u prvom poluvremenu meča sa Fenerbahčeom u Ligi Evrope

Francuz Pol Pogba dugo se tražio u Mančester Junajted od letošnjeg povratka u taj klub, a večeras je protiv turskog Fenerbahčea konačno podigao na noge publiku na Old Trafordu. Gol koji je dao u nadoknadi prvog poluvremena sa više od metara "pocepao" je mrežu istanbulske ekipe.

To je bio pogodak za vođstvo od >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 3:0, a prethodno je najskuplji igrač u istoriji fudbala, postigao i gol iz penala u 31. minutu. A imao je i posebnu pripremu za kazneni udarac, odnosno zalet koji je trajao 10-ak sekundi.

Inače, to su Pogbi bili drugi i treći pogodak od povratka u Junajted, a prvi je bio na meču Premijer lige protiv Lestera.

Pogba, WHAT A GOAL! pic.twitter.com/vN6FEHkPuD

Pogba's penalty run up is the same speed as Man United's build up play lmao pic.twitter.com/JvvJtcoJRw

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.