Da li je ovo moguće?! Kako je povređen Luka Jović i kakvo je naređenje stiglo iz Reala?

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2020, 22:53

Da li je ovo moguće?! Kako je povređen Luka Jović i kakvo je naređenje stiglo iz Reala?

Ima li kraja iznenađenjima oko Luke Jovića ovog proleća?

Srpski napadač Luka Jović poslednjih meseci, svesno ili nesvesno, upada iz jednog problema u drugi.

Od sukoba sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem, preko kršenja mera samoizolacije po povratku iz Španije u Beograd, do najnovije povrede stopala, na početku treninga sa Realom posle dvomesečne pauze.

Ono što se sada pominje u medijima kao mogući novi problem je - način na koji je došlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << do Jovićeve povrede i da li je on rekao istinu nadležnima u klubu na tu temu.

S tim u vezi i večerašnji tekst ''Kurira'' koji se poziva na svoje izvore i prenosi da je, navodno, Luka Jović povređen tako što je ''pao sa zida kuće tokom boravka u Beogradu''?!

List dalje navodi da je pokušao da dobije potvrdu ove informacije od Lukinog oca Milana, ali on je u odgovoru otkrio kakvo je naređenje stiglo iz Reala.

''Molim da me razumete, ali ne mogu ništa da pričam. Od kluba je stiglo naređenje da niko, pa ni Luka, ne sme ništa da kaže'', izjavio je Milan Jović.

-

Zanimljivo, povredu Luke Jovića je danas pomenuo i predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović tokom gostovanja na Pinku.

''Vidite šta se desilo Luki Joviću. Šutnuo je loptu i slomio stopalo'', konstatovao je on, na osnovu informacija koje su se do tada pojavljivale.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.