Da li je ovo moguće?! Kako je povređen Luka Jović i kakvo je naređenje stiglo iz Reala?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.05.2020.
22:51
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Ima li kraja iznenađenjima oko Luke Jovića ovog proleća?

EPA-EFE/EMILIO NARANJO
EPA-EFE/EMILIO NARANJO

Povezane vesti

Srpski napadač Luka Jović poslednjih meseci, svesno ili nesvesno, upada iz jednog problema u drugi.

Od sukoba sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem, preko kršenja mera samoizolacije po povratku iz Španije u Beograd, do najnovije povrede stopala, na početku treninga sa Realom posle dvomesečne pauze.

Ono što se sada pominje u medijima kao mogući novi problem je - način na koji je došlo do Jovićeve povrede i da li je on rekao istinu nadležnima u klubu na tu temu.

S tim u vezi i večerašnji tekst ''Kurira'' koji se poziva na svoje izvore i prenosi da je, navodno, Luka Jović povređen tako što je ''pao sa zida kuće tokom boravka u Beogradu''?!

List dalje navodi da je pokušao da dobije potvrdu ove informacije od Lukinog oca Milana, ali on je u odgovoru otkrio kakvo je naređenje stiglo iz Reala.

''Molim da me razumete, ali ne mogu ništa da pričam. Od kluba je stiglo naređenje da niko, pa ni Luka, ne sme ništa da kaže'', izjavio je Milan Jović.
-
Baner stoni tenis


''Vidite šta se desilo Luki Joviću. Šutnuo je loptu i slomio stopalo'', konstatovao je on, na osnovu informacija koje su se do tada pojavljivale.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Monday, 11.05.2020
11:22

Pa nije mi tesko da poverujem u ovu pricu.Jednostavno,svi smo videli kakvo je bure bio na terenu u prvom delu sezone,spor i trom sto je impliciralo da radi slabo na treninzima.Cim su poceli jaci individualni treninzi sa kojima se toliko hvalio na Instagramu momentalno je usledila teza povreda,sto je bilo za ocekivati.

avatar
Amalainter
Monday, 11.05.2020
10:46

Sklonili ga totalno..i kao povredjen..zavrsio je on svoju misiju u Realu..

avatar
xman
Sunday, 10.05.2020
23:16

Sigurno da je dosao sa povredom u klub, cim toliko kriju

avatar
DVA HRAMA
Sunday, 10.05.2020
23:02

Lik je potpuni mentol.

avatar
GoHardV3
Monday, 11.05.2020
01:15

Ne bih da me shvatis pogresno ali kao navijac Partizana i kao sto nam je svima poznata navijacka struktura partizana, nemas pravo glasa u odredjivanju ko je mentol, to mozda kod onih 29 frakcija se odredjuje ko je mentol, jer su verovatno svi do jednog :D

avatar
DVA HRAMA
Monday, 11.05.2020
23:37

Tebe nikako ne mogu da shvatim pogresno, ne boj se.