Da li je moglo teže za EP 2015? Srbija u Berlinu sa Španijom, Nemačkom, Italijom i Turskom!

Izvor: Telegraf.rs, 08.Dec.2014, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je moglo teže za EP 2015? Srbija u Berlinu sa Španijom, Nemačkom, Italijom i Turskom!

Vicešampioni sveta dobili verovatno najtežu grupu na šampionatu sa zemljama koje imaju jaku košarkašku tradiciju u poslenjih 20 godina

Košarkaška reprezentacija Srbije, vicešampion sveta igraće u grupi B na Evropskom prvenstvu 2015. godine.

Šampionat će biti održan u četiri grada a “orlovi” će prvu fazu igrati u Berlinu sa ekipama Nemačke, Španije, Italije i Turske,

Foto: AP/Tanjug

Srbija je bez žreba svrstana u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << grupu B jer je domaćin grupe Nemačka odabrala nas kao goste, pošto su imali to pravo, tako da smo samo čekali ostale rivale.

Ovo je verovatno najteža grupa na šampionatu jer sve države imaju košarkašku tradiciju i jako dobre igrače. Međutim, videćemo u kakvom će ko sastavu doći.

Uskoro opširnije…
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.