Da li je Valensija bio u ofsajdu pre gola Junajteda? Evo dokaza! (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2017, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Valensija bio u ofsajdu pre gola Junajteda? Evo dokaza! (foto)

Mančester junajted i Liverpul su remizirali na "Old Trafordu" u okviru 21. kola Premijer lige.

Poveo je Liverpul u prvom poluvremenu, nakon greške Pogbe, Milner je realizvao jedanaesterac.

Domaćin je od tog trenutka imao nekoliko velikih prilika, ali je Simon Minjole bio na visni zadatka svaki put.

Ipak, nije mogao ništa kod gola Zlatana Ibrahmovića u 84. minutu, nakon gužve u kaznenom prostoru gostiju, iskusni Šveđanin je glavom matirao Belgijanca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << više o samom susretu OVDE.

Pogotku Ibrahimovića, prethodila je stativa koju je glavom pogodio Maruan Felaini, nakon centaršuta Vejna Runija sa leve strane.

Ipak, čini se da je začetnik čitave akcije Antonio Valensija, bio u ofsajd poziciji, kada je prihvatio loptu, pre nego što ju je poslao ka kapitenu "Đavola", koji je potom pronašao Felainija.

Da je sudija podigao zastavicu, ne bismo videli ni stativu korpulentnog Belgijanca, a ni pogodak Zlatana Ibrahimovića, koji je usledio nakon što se lopta odbila od okvria gola gostiju.

U nastavku pogledajte fotografiju i procenite da li je desni bek Junajteda bio u ofsajd poziciji.

@MkhitaryanFlair Valencia. Half a yard offside. pic.twitter.com/H68iZH1rCS

— 😎 (@bxllerking) 15. јануар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Hrvatski fudbaler se propisno izblamirao pred TV kamerom: Nije mogao da se seti imena igrača Junajteda (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jan.2017, 14:30

Hrvatski fudbaler Dejan Lovren bio je među boljim akterima engleskog derbija između Mančester junajteda i Liverpula, koji je završen bez pobednika. Ipak, njegova ekipa je u završnici meča ispustila pobedu posle gola Zlatana Ibrahimovića...Crveni đavoli su u završnici opasno stisli odbranu Liverpula...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.