Da li će Srbija sa Micićem na Amerikance? Odluka je doneta!

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2019, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će Srbija sa Micićem na Amerikance? Odluka je doneta!

Još jednu tešku odluku morao je da donese naš košarkaš, posle smrti majke.

Strašna vest Micića je sačekala uoči četvrtfinalne utakmice protiv Argentine, ali je naš reprezentativac odlučio da ostane uz ekipu u Kini.

Nažalost, naši ''Orlovi'' nisu uspeli da se plasiraju u polufinale, pa će se od sutra boriti za plasman od 5. do 8. mesta.

Nekih većih takmičarskih ambicija od toga ''Orlovi'' neće imati, jer su izgubili šanse da već na Svetskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvenstvu overe vizu za Olimpijske igre u Tokiju, ali sama činjenica da će im rival sutra biti selekcija Sjedinjenih Američkih Država baca novo svetlo na predstojeći dvoboj.

Vasa Micić je zbog toga odlučio da nastupi i protiv Amerikanaca, što je danas od strane selektora Đorđevića potvrđeno novinarima u Kini, a prenosi ''Telegraf''.

Još jedan Micićev gest za pamćenje, u najtežim trenucima za njega...
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Vize,   Japan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.